Recensie van het concert in Esbeek, zaterdag 25 augustus 2001, door Margo

Nadat ik donderdag op de site had gelezen dat de Kecks ermee stopten, ging ik zaterdag met gemengde gevoelens naar het concert toe. Esbeek, het was er lekker druk, maar wat wil je ook bij een kpj-feest. Dat is echt een dorpsfeest waar de hele dorpsbevolking naar toegaat. Vooraf nog even met Theo gepraat over de stopplannen. Ook hij heeft er erg veel moeite mee.

Het concert was geweldig. Je merkt wel dat het nummer Met hart en ziel nog altijd het meest bekende nummer is, wat eigenlijk wel jammer is, want er zijn veel nummers die ik persoonlijk veel beter vind. Tijdens het concert heb ik en de andere fans gewacht totdat Rick iets zou gaan zeggen over het stoppen. Alleen tussen neus en lippen door konden we er iets over horen. Hopelijk gaat hij er bij de volgende concerten wel op in.
Ik heb ontzettend genoten en nadat ik met veel moeite na afloop nog even met Rick gesproken had was mijn avond helemaal geslaagd. Op naar het volgende concert, het aftellen is begonnen. Er gaan geruchten over een echt afscheidsconcert voor de echte fans, ik hoop dat de ze hier gehoor aan geven!
Tot kecks.
Margo

Leesvoer