Rick de Leeuw en Band tournee 2019

Met dampend enthousiasme spelen Rick de Leeuw en Band een tournee met louter hoogtepunten uit zijn rijke repertoire. Van "Nu Of Nooit" tot "We Vieren". Een mooie mix van oud en nieuw.

10 meiMetropool Hengelo
19 meiParadiso Zonnehuis Amsterdam
6 juniDe Werft Geel
21 juniPodium Victorie Alkmaar
27 juniPatronaat Haarlem
28 juniTivoliVredenburg Utrecht
13 julip'Latsedoen Kuurne
3 augustusSwingin' Hulsen
5 augustusFonnefeesten Lokeren
24 augustusTerugNaarTiengemeten Tiengemeten
25 augustusBelcanto Classic Westouter
29 septemberFestival Oostende
6 novemberDe Casino Sint Niklaas

Nieuw album Rick de Leeuw

Zonder Omweg is de titel van het recent uitgebrachte album van Rick de Leeuw. Verrassend mooie composities, gemaakt in samenwerking met Frank Vanderlinden (De Mens) en Koen Buyse (Zornik).

Videoclip van de single

Kom Dan Naar Mij live bij De Zevende Dag.

Kecks bij TOP2000 a GoGo

Bij TOP2000 a GoGo een mooi filmpje met Rick en Theo over Met Hart en Ziel:

Tröckener Kecks gestopt in 2001, recente gebeurtenissen...:

Rick de Leeuw
Rick speelt in diverse Belgische en Nederlandse theaters.
Kijk op de site van Rick de Leeuw. Met daarop onder andere alle info omtrent de optredens.

Phil Tilli
Gitarist Phil Tilli speelde in de succesvolle band Moke.

Rob de Weerd
Gitarist Rob de Weerd heeft in Chelsea Hotel gespeeld. En vanaf 2017 in de band Mimile, samen met Emilie Blom, de ex-bassiste van The Scene.

Theo Vogelaars
Theo Vogelaars heeft na zijn Keckstijd De Snevo's opgericht. Kijk voor meer informatie op www.snevos.nl Ook deze band is sinds 2008 helaas niet meer actief.

Rob van Zandvoort
Toetsenist Rob van Zandvoort speelde o.a. bij Lucretia van der Vloot.

Gerben Ibelings
Gerben Ibelings drumt momenteel bij The Bintangs. Kijk voor meer informatie op www.bintangs.nl

Een woord van afscheid...:

Bedankt iedereen die ons al die jaren hebben gevolgd. Het was mooi. Het had langer mogen duren, maar helaas het mocht niet zo zijn. Deze site zal steeds meer een soort passief archief worden. Voor specifieke vragen over de Kecks zal ik bereikbaar blijven via het adres theo@kecks.nl
Misschien tot dan en anders, het ga jullie goed. Groeten,
Theo.

Nu, geruime tijd na het einde van de afscheidstournee, dringt het besef - en dan nog langzaam - tot me door.
Pas nu realiseer ik me wat de Kecks voor ons, voor de bandleden zowel als het publiek, al die jaren betekend hebben. Ik kijk niet graag om, veel liever kijk ik vooruit. Maar als ik omkijk, ben ik trots. Trots op wat we gedaan hebben, trots op wat we gemaakt hebben, trots op wat we zijn geweest. En met 'Meer Niet!' hebben we volgens mij een welluidend en waardig saluut gegeven aan de band, aan de songs en aan jullie, het publiek. Ik zal me de jaren met de Kecks altijd herinneren als een geweldige tijd. Het was me een eer, een voorrecht en een genoegen.
Bedankt voor alles. Zon op al jullie wegen, tot ziens,
Rick de Leeuw.

Bijna op de kop af 7,5 jaar samen met de Kecks geweest. Zeven en een half jaar alweer! Dat zijn bijbelse tijdspannes, dames en heren!! Met een lichte smokkelmarge ben ik zodoende het laatste bandtertium Kecks-fähig gemaakt. Voorwaar geen sinecure! Zeker ook niet voor de mede-bandleden... Maar ach, naast een staat van dienst als die van Rick en Theo blijf je toch een groentje, nietwaar? Zeven en een half jaar van gekte, lol, lawaai en liefde. Het was een mooie tijd! Dank aan alle fans voor de onvoorwaardelijke steun, niemand kan zonder.
Het ga jullie goed allemaal, de herinnering blijft voor altijd!
Rob van Zandvoort.

Nietsvermoedend nam ik eind oktober 1997 de telefoon op in mijn toen splinternieuwe cd-winkeltje...Ruim 4 onvergetelijke jaren verder is het alsof er nooit iets anders dan de Kecks in mijn leven is geweest. De optredens, de opnames, de lol, de ervaring maar ook het imposante verleden dat opeens een beetje van mij werd, ik had het nooit willen missen.
Bedankt voor jullie enthousiasme en waardering en tot ziens,
Phil.

Bijna zeven jaar spelen in de Kecks. Door vele ups en downs was het een bewogen en indrukwekkende tijd. De chemie tussen ons muzikanten op het podium, maar zeker ook de constante fanatieke support van de fans zijn de twee dingen die ik altijd zal blijven koesteren. Nu na de afscheidstour en onze zwanenzang "Meer niet" wil ik de band, crew en zeker "ons" publiek daar heel erg voor bedanken.
Ik zal jullie nooit vergeten.
Gerben.

Meer Niet!
Na ruim twintig jaar, meer dan vijftienhonderd optredens in Nederland en België en handenvol cd's en singles hebben de Tröckener Kecks eind vorig jaar een punt achter hun carrière gezet.
In de wereld van de rock 'n' roll sterft men bij voorkeur staande en dus werd er gedanst op het eigen graf. Een bewogen afscheidstournee mondde uit in wat waarschijnlijk de beste serie optredens ooit van de Kecks is geweest. Op 22 november 2001 werd één van deze concerten opgenomen. Voor een kolkend 013 in Tilburg speelden de Kecks een afgewogen bloemlezing uit hun repertoire. Het resultaat is een bijna twee uur durend eerbetoon van de vijf groepsleden aan het beste publiek dat een band zich kan wensen.
Beleef het nog één keer mee, "Meer niet!". Nu ook te bestellen via de merchandise pagina.

Tröckener Kecks Thuispagina design: Rob van Gameren.
E-mail: webmaster@kecks.nl
update: 20 april 2019
hoes Meer Niet!

kecks jukebox